Dragon Dreams...

Feel your new self... Your new dragon being.
 
IndexPortalFAQGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Diamond

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Diamond

avatar

Vrouw Aantal berichten : 36
Registration date : 24-08-09

draken profiel
partner: Love, that's the thing i feel ♥
Groepsleider: -
status: gezond

BerichtOnderwerp: Diamond   di aug 25, 2009 7:16 pm

Een zeldzaam ras, waarvan men dacht dat het uitgestorven was, leeft voort in een kleine vallei. Dat is de plek waar Diamonds ouders zijn geboren; Gem Valley. Eeuwen geleden, toen de kristal draken nog een klein ras waren, werd Force geboren, Diamonds vader. Hij werd al snel een beschermer van het ras, en daarvoor moest hij alle vrouwtjes steeds weer bevruchten. Behalve één. Zij was tegen alle inteelt, maar was de enige van een andere familie. Haar ouders waren ijs en aarde draken, waarbij er een kleine kans was dat er een kristal draak geboren werd. Maar zij was die kans. Haar ogen glansden meer dan alle andere ogen, haar vleugels waren van het helderste kristal... ze was het meest gewild van alle kristal draken, maar ze liet niemand bij haar komen.
Het werd haar 100ste verjaardag, en iedereen was het ermee eens dat ze een partner moest kiezen. Maar ze weigerde. De beschermer van het Ras deed meer zijn best dan alle anderen. Na vele pogingen lukte het eindelijk, al wist ij dat ze haar ei niet wou leggen.
Niet veel later werd het Ras ontdekt. De mensen waren altijd erg hebberig, en zeiden nu ook dat de kristallen van de draken van hun waren. Ze werden gedood om hun kristallen, maar hij en zij vluchtten. Ze waren nu de enigen van het Ras, en moesten hun soort verdedigen. Ze legde haar ei, en liet zich zo vaak mogelijk bevruchten. Zo kregen de een zoon, een dochter, nog twee zonen en als laatste drie dochters. Alle draken kregen namen; Faith en Kendra waren de oudsten, daarna Hail en Storm, en als laatste Feather, Topaz en Diamond. De ouders stierven door de mensen, en Faith en Kendra namen alle verantwoordelijkheid over. Ze hielden het niet lang vol, en op Diamond's 14de overleden al haar broers en zussen aan de hebzucht van de mensen. Zij bleef over, haar broers en zussen hadden haar geholpen. Zij was de enige met het zuivere kristal van hun moeder, en moest overleven.

Weinig kristal draken leven nu nog. Alle draken die eerst in Gem Valley leefden zijn gedood, maar misschien leven er weer nieuwe kristal draken. Diamond rouwt nog altijd, maar ze laat het niet merken. Ze is niet kil geworden, maar wel hard. Alle liefde die ze kreeg tolt rond in haar hart, al is het niet veel.

Haar karakter is net zo hard. Rouwen om een vreemde is het laatste wat ze zou doen, en ze heeft geen vrienden of vijanden. Zolang niemand haar goed weet te accepteren zal ze langzaam vergeten wat liefde is...

(dat was het xD)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Diamond
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon Dreams... :: algemeen :: voorstellen :: draken-
Ga naar: